🌸 سومین جلسه “همشهری موفق من” باحضور مهندس حسن ایزدی، پایهگذار صنعت برق و ریسندگی در نجفآباد، برگزار شد🌸
چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶- کتابخانه زهرائیه نجفآباد- تالار آموزشی دانشجو
🔹بازخوانی تاریخ ملیکردن صنعت نفت ایران در برنامه “همشهریموفقمن” درکتابخانهزهرائیه🔹
✅ کتابخانه عمومی زهرائیه نجفآباد در سومین برنامه “همشهری موفق من” میزبان کسی بود که مرور زندگی حرفهایاش پیوندی وثیق با تاریخ ملیشدن صنعت نفت ایران دارد.
میهمان این برنامهی “همشهری موفق من”، مهندس حسن ایزدی، 96 ساله، متولد مهرماه 1300 خورشیدی در نجفآباد و فارغالتحصیل مهندسی الکترومکانیک از دانشکده فنی دانشگاه تهران(1327شمسی) بودند.
وی از پایهگذاران انجمن اسلامی دانشجویان، از شاگردان مهندس مهدی بازرگان، و از فعالین نهضت ملی شدن نفت ایران در دوره صدارت دکتر مصدق بودهاند.
مهندس حسن ایزدی در سوابق حرفهای خود، ریاست اداره بازاریابی و صادرات شرکت ملی نفت ایران، و نمایندگی ایران در هیئت عامله اوپک را دارند.
وی همچنین از اولین مهندسین نجفآبادی و پایهگذار صنعت برق و ریسندگی در این شهر بودهاند.
به گزارش روابط عمومی کتابخانه زهرائیه نجفآباد، ایشان علیرغم کهولت سن، دعوت کتابخانه را برای شرکت در سومین برنامه “همشهری موفق من” پذیرفتند و با بیان خاطراتی ارزشمند و شیرین از دوران کودکی و تحصیلات خود، گپوگفتی مخاطبنواز و صمیمی با دوستداران فرهنگ و تاریخ نجف آباد داشتند و در ادامه به شکلی مبسوط از ماجراهای هیئت خلع ید از شرکت نفت انگلیس به ریاست مهندس مهدی بازرگان، و نیز فکر و تدبیر و تلاشهای بیدریغ مهندسین ایرانی در آن دوره یاد نمودند.










